Binnenkomen, je verbazen en je prettig voelen

plameco plafonds, plameco decken, plameco ceilings

Binnenkomen, je verbazen en je prettig voelen

De deur gaat open, de gast komt binnen en meteen heeft deze een eerste indruk van je woning gekregen.

De entree is het visitekaartje van je woning, maar helaas vaak ook meteen het zorgenkindje. De meeste hallen zijn namelijk klein, smal en zonder veel daglicht. En dat terwijl een entree juist een vriendelijke en uitnodigende werking zou moeten hebben op zowel gasten als op de eigen bewoners. Gelukkig zijn er mogelijkheden om de entree vriendelijker en groter te laten ogen voor een positievere eerste indruk, of om bezoekers misschien zelfs meteen te verbazen.

Plafond met foto in hal

Hoe haal je meer uit je entree?

Met een Plameco plafond is het mogelijk om het meeste uit een entree te halen. Met lichtgekleurde plafonds lijken kleine ruimten meteen groter en laqué plafonds versterken dit effect door hun glanzende oppervlak nog meer. Ook door specifieke verlichting kan men dit optische effect creëren. Slecht licht is het grootste probleem bij entrees zonder daglicht. Een standaardoplossing voor iedere hal bestaat niet. Daarom biedt Plameco de mogelijkheid om verlichting aan te passen aan de grootte, vorm en inrichting van de entree. Op deze manier ontstaan er geen donkere of slecht verlichte hoeken. Voor kleine hallen zijn bijvoorbeeld meerdere, achter elkaar geplaatste spots zeer geschikt, omdat deze de hal langer laten lijken. Individuele lichtbronnen daarentegen kunnen juist de aandacht trekken naar bijvoorbeeld een foto, een beeld of een ander specifiek item.

Hal met Plameco plafond

Omdat dagelijks meerdere malen gebruik gemaakt wordt van een hal bij het betreden en/of verlaten van de woning, zit men niet te wachten op een grote, ingrijpende verbouwing. Plameco plafonds worden gelukkig in één dag gemonteerd, zonder hak- en breekwerk. Daardoor kan men dezelfde avond al genieten van een volledig vernieuwde entree, wat het ontvangen van gasten én het zelf thuiskomen iedere keer weer bijzonder aangenaam maakt.

hal plafond Plameco


Terug naar het overzicht


Gratis onze brochure ontvangen of liever contact via de e-mail?
Vul dan onderstaande gegevens in en druk op "Verstuur"