De hygiënische plafondoplossing voor uw eigen badkamer

plameco plafonds, plameco decken, plameco ceilings

De hygiënische plafondoplossing voor uw eigen badkamer

De badkamer behoord tot een van de belangrijkste en persoonlijkste ruimtes in huis of woning. Deze wordt meerdere malen per dag door iedereen van de familie en eventueel gasten gebruikt. Niet alleen vanwege het frequente gebruik van een badkamer maar ook vanwege de hoge hygiënische eisen is de inrichting van natte en vochtige ruimtes bijzonder belangrijk. Een Plameco plafond is ideaal voor de montage in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid.

Voordelen plafond
De ruimte tussen het Plameco plafond en het oude plafond vormt een goede isolatielaag. Het plafond is altijd het warmste punt in de ruimte waarmee het de vorming van condenswater voorkomt. Het plafond wordt van boven naar beneden gedicht zodat er nergens vochtigheid kan verzamelen. Een waar er geen vocht of kou is, is er ook geen schimmel.Een verder voordeel is de eenvoudige afwasbaarheid van de Plameco plafonds in de badkamer. Zo kunnen resten van haarspray of deodorant probleemloos verwijderd worden.  Met een Plameco plafond wordt elke badkamer optisch opgewaardeerd. Zo kan bijvoorbeeld een kleine badkamer groter lijken door een glanzend plafond van Plameco te monteren.

Verlichting plafond
Een individueel aangepast verlichtingsplan zorgt dat het licht in de badkamer precies wordt afgesteld op de behoeftes van de gebruiker. Zo kan bijvoorbeeld een opmaakhoek voor de dames met helder licht gecreëerd worden terwijl het plafond bij het bad uitgerust wordt met sfeerverlichting. Voor wie al langer met een idee in zijn hoofd rondloopt voor een modernisering van de badkamer maar renoveringswerkzaamheden verafschuwt, heeft met een Plafond van Plameco een eenvoudige en rotzooivrije oplossing. Het plafond wordt binnen een dag gemonteerd en u kunt de volgende dag dus al beginnen met een verfrissende douche in de nieuwe droombadkamer. 


Terug naar het overzicht


Gratis onze brochure ontvangen of liever contact via de e-mail?
Vul dan onderstaande gegevens in en druk op "Verstuur"