De ideale oplossing voor plafonds onder schuine daken

plameco plafonds, plameco decken, plameco ceilings

De ideale oplossing voor plafonds onder schuine daken

Zolders golden lange tijd als een soort van opslagruimte. Door de zolder bij de inrichting te betrekken kan waardevolle woon- en werkruimte gecreëerd worden. Maar zelfs als zolders al praktisch en gezellig zijn, horen ze standaard tot de probleemgebieden bij het inrichten. Met het aanbrengen van een Plameco plafond, worden meerdere problemen in ruimten met schuine daken effectief opgelost.

Onbegrensde vormgevingsmogelijkheden voor ruimten van alle afmetingen

Plameco plafonds worden altijd op maat gemaakt. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor ruimten met moeilijke afmetingen en worden kabels, buizen en meer van dergelijke zaken, elegant weggewerkt. De keus in soorten Plameco plafonds is zo goed als grenzeloos te noemen. En zoals zo vaak bij het inrichten, staat en valt het succes bij de keus van de juiste kleuren. Om schuine daken minder beperkend te laten lijken, kan men het beste kiezen voor lichtgekleurde plafonds die de ruimte optisch groter maken. Maar ook het tegenovergestelde kan zo zijn voordelen hebben. Donkere kleuren benadrukken dan wel de schuine gedeelten, maar creëren door de kleine ruimte ook weer een gevoel van geborgenheid. Bij spitse daken kunnen beide dak helften door middel van een dubbel randloos-profiel optisch tot één groot vlak gemaakt worden.

Zolderplafond Plameco Spanplafond

Individuele lichtoplossingen voor schuine daken

De juiste verlichting kiezen voor een ruimte met schuine daken is zo simpel nog niet. Echter, met een Plameco plafond komt het licht daar waar het moet zijn. Om optisch diepte te creëren, kan men het beste met twee verlichtingsniveaus werken. Terwijl één lichtbron de gehele ruimte verlicht, kunnen door extra spots specifieke plekken (voor ontspanning of werk), extra en gericht verlicht worden.

Zolderplafond met sfeerverlichting

Praktisch, onderhoudsvriendelijk en schokbestendig.

Hoe hoger het dak in een ruimte, des te groter de kans dat het vuil wordt en men met het schoonmaken met een bezem tegen het plafond stoot. De hoogwaardige materialen van Plameco zijn schokbestendig en daarnaast ook antistatisch, vochtbestendig en afwasbaar. Daardoor zijn ze ook ideaal voor schuine daken, die dankzij een Plameco plafond nooit meer gewit hoeven te worden. 

Fotoplafond op zolder


Terug naar het overzicht


Gratis onze brochure ontvangen of liever contact via de e-mail?
Vul dan onderstaande gegevens in en druk op "Verstuur"