Decoratieve design plafonds

plameco plafonds, plameco decken, plameco ceilings

Decoratieve design plafonds

Daar fleurt niet alleen een badkamer van op!

De verwachtingen die men van een badkamer heeft zijn hoog. Vroeger was het louter een functionele ruimte, tegenwoordig echter een met karakter en uitstraling.Badkamers worden met zorg ontworpen en ingericht, zodat men zich er ook echt prettig voelt en ontspannen kan.Voor het moderniseren van badkamers zijn er inmiddels talloze creatieve oplossingen.Of het nu design wastafels, specifieke tegels, badkuipen of aangepaste douchecabines betreft, één ding is duidelijk: men moet over de inrichting van een badkamer goed nadenken, want deze blijft in de meeste gevallen zeker 20 jaar onveranderd.

Vooral bij de keuze van vloeren, wanden en plafonds zijn verkeerde beslissingen op het eerste gezicht nauwelijks nog te corrigeren zonder een flinke verbouwing.Voor wat het plafond betreft, heeft Plameco echter een zeer slimme oplossing: onderhoudsvriendelijke, flexibele plafonds die, ongeacht de maten en inrichting van de badkamer, eenvoudig onder het bestaande plafond gemonteerd kunnen worden. Hierdoor wordt het oude plafond vakkundig en elegant gecamoufleerd.Omdat bij deze vorm van modernisering het bestaande plafond onaangetast blijft, kan het snel en geluidsarm uitgevoerd worden, zonder hak- en breekwerk.De luchtvochtigheid, die in het bijzonder in badkamers erg hoog is, vormt totaal geen probleem voor deze flexibele plafonds. Omdat Plameco plafonds in talloze uitvoeringen verkrijgbaar zijn, zijn er ook nauwelijks beperkingen voor wat betreft de vormgeving.

Zo laten glanzende of lichtgekleurde plafonds kleinere ruimten, zoals een toilet, duidelijk groter lijken. De ruimten zonder daglicht profiteren van Plameco plafonds dankzij hun geïntegreerde LED-verlichting, waardoor bijvoorbeeld de spiegel boven een wastafel extra verlicht wordt. Een Plameco hoogglans plafond wekt de illusie dat zelfs een kleine badkamer vele malen groter is dan in werkelijkheid.Wie op zoek is naar individualiteit, kan ook verschillende designs met elkaar combineren en met sierlijsten specifieke effecten creëren. Bij het ontwerpen ervan wordt u, indien gewenst, ondersteunt door een ervaren Plameco dealer. Of het nu een badkamer, keuken, woonkamer of slaapkamer betreft: van elke ruimte is uw droomruimte te maken! Meer informatie en creatieve ideeën kunt u vinden op www.plameco.nl


Terug naar het overzicht


Gratis onze brochure ontvangen of liever contact via de e-mail?
Vul dan onderstaande gegevens in en druk op "Verstuur"