Een gepersonaliseerd fotoplafond: 6 ideeën!

plameco plafonds, plameco decken, plameco ceilings

Een gepersonaliseerd foto spanplafond: 6 ideeën!

Stel: Uw plafond voldoet niet meer aan uw eisen. De kleur van het plafond past niet meer bij het interieur of het plafond is inmiddels zo verouderd dat u toe bent aan iets compleet nieuws. Dan hebben wij daar een oplossing voor: het Plameco fotoplafond. In deze blog leest u wat een fotoplafond precies is en kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen Plameco fotoplafond!

Wat is een Plameco fotoplafond?

Het woord zegt het eigenlijk al, maar een fotoplafond is een plafond met een afbeelding naar eigen keuze. Het speciaal ontwikkelde fotoplafond van Plameco geeft u de mogelijkheid om uw woon-, slaap- of badkamer om te toveren tot een plek waar u zich helemaal thuis voelt.

Kies bijvoorbeeld voor een sterrenhemel boven uw bad om helemaal tot rust te komen of een levendig bospad ter inspiratie in de werkkamer. De foto mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt kiezen uit één van de foto’s uit onze database, maar u kunt er ook voor kiezen om een eigen foto aan te leveren.

HIER MOET JE DE ALT AANPASSEN

Waan u in een bosrijke omgeving met dit fotoplafond!

Bent u tevreden met uw plafond, dan kunt u er voor kiezen om een foto op de muur aan te laten brengen om zo de kamer nieuw leven in te blazen.

Wat zijn de voordelen van een fotoplafond?

Een fotoplafond klinkt natuurlijk erg leuk voor uw interieur. Maar is het ook handig en praktisch? Bij deze kunnen wij u vertellen dat dit het geval is en dat een fotoplafond meerdere voordelen heeft. Benieuwd welke? Lees dan verder!

Geheel naadloos of met mooie overloop

Eén ding is zeker, een Plameco fotoplafond is zelfs tot 5 meter breed geheel naadloos! De afbeelding wordt in het juiste formaat gesneden zodat deze precies op uw plafond of muur past. Wilt u een groter oppervlak bedekken met een foto? Dan zorgen wij er met een koppelprofiel voor dat de overloop zorgvuldig wordt weggewerkt.

Kies een afbeelding of eigen foto

Als u kiest voor een fotoplafond, heeft u de keuze uit een door ons gekozen selectie. Veel mensen vinden de keuze voor een eigen foto echter veel leuker!

Vaak merken wij dat er echter goed over de fotokeuze nagedacht moet worden, u kijkt er immers elke dag tegen aan. Onze adviseurs geven u daarom alle tijd en helpen u graag bij het maken van een keuze.

Mogelijkheid tot verlicht fotoplafond

U heeft zojuist uw favoriete foto gekozen, maar dan bent u er nog niet… Welke verlichting gaat u kiezen? Gaat u voor de standaard spots of juist voor verlichting achter het plafond? Verlichting achter het plafond zorgt namelijk voor een uniek effect en geeft een extra dimensie aan uw fotoplafond. Denkt u bijvoorbeeld aan een lichtdoorlatend wolkenplafond, waarmee u zelfs in de donkere avonduren het daglicht kunt nabootsen. Hierbij maken we uiteraard gebruik van energiezuinige LED-verlichting.

HIER MOET JE DE ALT AANPASSEN

Breng uw plafond tot leven met een verlicht fotoplafond

Installatie voor elk plafond type, door professionals

Wat voor plafond u ook kiest, onze doorgewinterde professionals brengen uw Plameco fotoplafond moeiteloos aan. 

Inspiratie en ideeën!

Wilt u graag veranderingen aanbrengen op een plafond of muur, maar heeft u geen idee welke foto u wilt gebruiken? Dan hebben wij hier een lijstje met ideeën en inspiratie voor u!

De huiskamer

Bent u gek op reizen of van een bepaald land? Dan is een foto van uw favoriete bestemming op het plafond een mooie manier om niet alleen uzelf elke dag op te vrolijken, maar ook om uw gasten te verwonderen. Breng de vakantiesfeer in uw woonkamer met een foto van de skyline van New York, de verlichte Eiffeltoren of de Egyptische piramides van Cheops.

Als u juist wat meer kalmte in de huiskamer wilt, dan is een wolkenplafond de perfecte oplossing. De blauwe lucht met de witte wolken geven u het gevoel van serene rust. In combinatie met de LED lampen waant u zich met led wolkenplafond elke dag in de frisse buitenlucht.

De slaapkamer

De slaapkamer is bij uitstek een plek om te rusten en om na te denken. Waar kan dit beter dan in een bosrijke omgeving? U hoort de bladeren buiten ritselen, maar u kunt binnen genieten van het groene aanzicht.

De badkamer

Breng uw badkamer tot leven met de omslaande golven van de zee. Door de blauwe kleur van het water begint u de dag energiek en eindigt u de dag op een rustige manier.

Wilt u ervoor zorgen dat u (klein)kinderen elke dag staan te popelen om zich te gaan wassen? Dan is een aquarium foto op de muur de perfecte manier om de kinderen enthousiast te maken. Laat het aquarium over alle badkamermuren gaan voor de beste belevenis.

HIER MOET JE DE ALT AANPASSEN

Uw (klein) kinderen elke dag met plezier in bad laten gaan? Dat kan met deze aquariummuur!

De hal

Wilt u uw vrienden, kennissen of andere gasten een wauw-effect geven als ze binnenkomen? Laat dan uw mooiste vrienden- of familiefoto op de muur aanbrengen. De lachende gezichten van de meest dierbare personen in uw leven zorgen dag in dag uit voor een lach op uw eigen gezicht.

De kinderkamer

Laat uw kinderen zelf bepalen hoe hun slaapkamer eruit ziet door bijvoorbeeld een levensgrote afbeelding van hun favoriete stripheld, cartoon of muzikant op te hangen.

De werkkamer

Ziet uw werkkamer er somber en inspiratieloos uit? Dan is een creatieve plek in uw kamer geen overbodige luxe. Zet een inspirerende quote op de muur of laat iedereen binnen uw huis, familie of werkomgeving een inspirerende foto of tekst bedenken.

Een korte terugblik

Tover elke kamer in uw huis om tot een gezellige, rustige of energieke plek met de unieke fotoplafonds van Plameco. De door u gekozen foto wordt op de hoogste kwaliteit geleverd en geïnstalleerd. Hiernaast is de afbeelding tot 5 meter geheel naadloos en heeft u de mogelijkheid om de afbeelding extra dimensie te geven met de LED-verlichting die achter de afbeelding wordt geplaatst.

Wilt u meer weten? Dan kunt u onder deze blog een gratis brochure aanvragen of contact met ons opnemen via onze contactpagina.


Badkamer plafond

Woonkamer plafond

Keukenplafond

Spanplafond ideeen badkamer
 
Spanplafond in de woonkamer
 
Spanplafond inspiratie keuken
 


Terug naar het overzicht


Gratis onze brochure ontvangen of liever contact via de e-mail?
Vul dan onderstaande gegevens in en druk op "Verstuur"