Elk plafond een unieke uitstraling

plameco plafonds, plameco decken, plameco ceilings

Elk plafond een unieke uitstraling

Je eigen thuis is de belangrijkste plaats in je leven. Wij willen ons thuis op ons gemak voelen, van ons werk afsluiten, de stres van het alledaagse leven ontvluchten en boven alles willen we thuis ons zelf zijn.

Fotoplafonds
Plameco bied talrijke mogelijkheden een persoonlijke omgeving te creëren zoals je zelf wenst.  Bijvoorbeeld met een zelf bedrukt kamerplafond met uw lievelingscitaat, firmalogo, kindermotief of een foto van uw laatste vakantie. Uw fantasie en creativiteit zijn hierbij onbegrensd. De enige dat u nodig heeft is een afbeelding of een grafisch bestand in hoge kwaliteit die als template voor het bedrukken nodig is. Hierbij is het mogelijk een plafond over de gehele lengte en breedte te bedrukken. Of, als u dit liever heeft kunt u een klein gedeelte van het plafond in een decoratie element bedrukken. Als u dit kleine stuk in uw plafond dan wilt veranderen omdat de foto niet meer toepasselijk of actueel genoeg vindt, kan het plafond in dit decoratie element met weinig moeite omgewisseld worden.

Transparant plafond
Een heel bijzonder effect wordt behaald wanneer de foto op een transparant plafond afgedrukt wordt met gelijkmatig verdeelde verlichting. Uw sterrenhemel, wolkenplafond of bos komt komt werkelijk tot leven in uw eigen woning.

Plameco plafonds kunnen in alle soorten woningen of kamers gemonteerd worden. Of het nu keukens, badkamers, een hal of kinderkamer is, of het rond of vierkant zeer ingewikkeld. Ook schuine of ongelijke daken vormen geen problemen. In één dag worden de meeste kamers omgevormd tot een zeer persoonlijk woonoase die zo individueel is als u. 


Terug naar het overzicht


Gratis onze brochure ontvangen of liever contact via de e-mail?
Vul dan onderstaande gegevens in en druk op "Verstuur"