Het ideale werkklimaat

plameco plafonds, plameco decken, plameco ceilings

Het ideale werkklimaat

Met Plameco plafonds is het niet alleen stijlvol wonen, maar ook werken. De eigenschappen van de hoogwaardige plafondmaterialen zijn bijzonder geschikt voor de veeleisende inrichting van multifunctionele ruimtes.

Concentratie en rust in het kantoor

Veel mensen brengen een groot deel van hun werktijd door achter een bureau. Daarom is het extra belangrijk om te zorgen voor een ontspannen werkklimaat in het kantoor. Plameco plafonds zorgen door hun gladde oppervlakten niet alleen optisch voor rust en harmonie in een ruimte, maar maken het ook letterlijk mogelijk in alle rust te werken. Door een optionele geluidsisolerende laag tussen het Plameco plafond en het oude plafond, worden geluiden geabsorbeerd en ontstaat er geen galm. Dat is natuurlijk niet alleen een groot voordeel in een werkkamer, maar ook in gemeenschappelijke ruimten waar meerdere personen tegelijkertijd telefoneren, op computers werken of klanten te woord staan.

Lichtdoorlatend spanplafond in het kantoor

Voor de concentratie is de beschikbare hoeveelheid licht zeker zo van belang als de hoeveelheid lawaai. Terwijl een bureaulamp of hanglamp in een kantoor vaak voor een ongelijkmatige lichtval zorgt, kan de verlichting in een Plameco plafond precies zo aangebracht worden dat het bureau schaduwvrij verlicht wordt. Het gebruik van helder licht kan hierbij nog een extra positief effect hebben op het concentratievermogen.

Kantoor met spanplafond van Plameco

Veiligheid en netheid in de keuken

Of het nu thuis in de keuken is of in de keuken van een restaurant, daar waar gekookt wordt gaat er ook wel eens wat mis. Daarbij kan bijvoorbeeld zelfs de tomatensaus tegen het plafond aankomen en kan vet zich er tevens ophopen. Wie onder een Plameco plafond kookt, hoeft zich daar geen zorgen over te maken.

Plameco plafonds zijn afwasbaar en vlekken of vet kunnen eenvoudig met een vochtige doek verwijderd worden. Dankzij de vocht- en hittebestendige eigenschappen van het plafondmateriaal (brandveiligheidsklasse B1), is het ideaal voor iedere keuken.

Keuken met spanplafond van Plameco

Voor de hoogste hygiëne eisen

Ook voor ruimtes waar bijzonder hoge eisen gesteld worden aan de hygiëne, lenen Plameco plafonds zich uitstekend. De hoogwaardige kunststof is antistatisch en tevens schimmel-, alg- en bacteriewerend. De vervaardiging van Plameco plafonds geschiedt volgens de strengste Europese normen en ondergaan ook regelmatig controles ter bewaking van de hoge kwaliteitseisen. De hoogwaardige kunststof bevat geen gezondheid belemmerende ingrediënten en is ook voor allergische personen geschikt. Plameco plafonds zijn daarom ook een hygiënisch alternatief voor conventionele plafonds in bijvoorbeeld de levensmiddelenindustrie of gezondheidszorg.


Terug naar het overzicht


Gratis onze brochure ontvangen of liever contact via de e-mail?
Vul dan onderstaande gegevens in en druk op "Verstuur"