Plameco en de “spannende” wereld van kleuren

plameco plafonds, plameco decken, plameco ceilings

Plameco en de “spannende” wereld van kleuren

Op weg naar meer personalisatie van de woning is kleur een middel voor specifieke vormgeving. Toch worden plafonds daarbij vaak volledig buiten beschouwing gelaten, terwijl men daarmee juist eenvoudig een compleet nieuwe uitstraling kan creëren. Plameco is thuis in de wereld van kleuren. Dit uit zich in de meer dan 100 verschillende kleuropties, die ook nog eens in glanzende en matte varianten verkrijgbaar zijn of in de vorm van verschillende motieven. Door deze grote variëteit is iedere gewenste woonsfeer te verwezenlijken.

Plafondkleuren

Rustige, zachte nuances en pastelkleuren zijn ideaal voor een rustieke woonsfeer, terwijl fellere en intense kleuren juist het tegenovergestelde bewerkstelligen. Zij maken een ruimte vooral levendiger, waarbij verschillende grijze en natuurlijke tinten een geborgen gevoel geven. Zwart en wit zijn uiteraard de klassiekers. Deze kleuren passen in bijna elke ruimte en bij ieder interieur. Al naar gelang de inrichting is het ook mogelijk verschillende kleuren te combineren of een enkelkleurig binnenveld als highlight te gebruiken.

Plameco plafond met gekleurde vlakken

Kleur verandert de ambiance in een ruimte volledig. Eenzelfde ruimte kan al naar gelang de gebruikte kleuren kleiner, groter, smaller of juist breder lijken. Een woonkamer, die door een donker schrootjesplafond klein en gesloten aanvoelde, kan door een licht gekleurd Plameco plafond in een vriendelijke, open ruimte veranderen. Een ongezellige slaapkamer kan door middel van een zwart of donkerblauw laqué plafond veranderen in een elegante ontspanningsruimte en een saaie kinderkamer kan dankzij een bontgekleurd plafond veranderen in een levendig kinderparadijs.

Spanplafond met paars vlak

Plameco plafonds hebben een lange levensduur, zijn onderhoudsvriendelijk en kleurecht. Daardoor kan men eindeloos blijven genieten van een gekleurd plafond. En mocht iemands smaak veranderen, kunnen plafonds vervangen worden door nieuwe, zonder breekwerk en dat in maar één dag.

Kamer met natuurlijke tinten


Terug naar het overzicht


Gratis onze brochure ontvangen of liever contact via de e-mail?
Vul dan onderstaande gegevens in en druk op "Verstuur"