Badkamerplafond in één dag

plameco plafonds, plameco decken, plameco ceilings

Badkamerplafond van Plameco

Het badkamerplafond is het plafond in huis dat het meest onderhevig is aan vocht. Hierdoor zijn plafonds in badkamers vatbaarder voor vochtplekken en schimmel dan plafonds in andere ruimtes. Dit soort schimmels en bacteriën kunnen erg schadelijk zijn voor uw gezondheid, waardoor u er goed aan doet om ze te vermijden. Helemaal in een ruimte die veel gebruikt wordt en waar hygiëne voorop staat, zoals in de badkamer. Om deze reden mogen dan ook hogere eisen gesteld worden aan een badkamerplafond.

plafond badkamer

Badkamer spanplafond

Plameco spanplafonds zijn vochtbestendig en schimmel-, alg- en bacteriewerend, waardoor onze plafonds uitermate geschikt zijn voor in uw badkamer. Hierdoor krijgen schimmels, algen en bacteriën geen kans om zich aan het plafond te hechten en heeft u nooit meer last van vochtplekken of schimmel op uw plafond. Maar ook de akoestiek kan verbeterd worden middels het badkamerplafond. Badkamers staan er om bekend om hol te klinken. Dit komt omdat badkamers meestal betegeld zijn en geluid terugkaatst op de harde oppervlakken, waardoor galm ontstaat. Het akoestisch plafond van Plameco biedt uitkomst door een geluiddempende laag in het badkamerplafond aan te brengen, die het geluid absorbeert in plaats van terugkaatst. Op deze manier vermindert u eenvoudig de echo en galm in de badkamer.

Verlichting badkamerplafond

Buiten het feit dat een badkamerplafond van Plameco erg nuttig is, kan deze geheel naar uw eigen wens en stijl ontworpen worden; iets waar ook kleinere ruimtes veel baat bij hebben. De badkamer is een ruimte waar je iedere dag meermaals aanwezig bent, waardoor het belangrijk is om deze (vaak kleine) ruimte zo optimaal mogelijk te benutten. Zo creëert u bijvoorbeeld rust in de badkamer door het plafond af te stemmen op de inrichting en laat u de ruimte groter lijken. Maar ook de verlichting speelt hierbij een belangrijke rol. Plameco heeft een grote selectie aan plafondverlichting en vele verlichtingsmogelijkheden om het badkamerplafond helemaal af te maken en de juiste sfeer te creëren.

Een badkamerplafond van Plameco draagt dus niet alleen bij aan een gezonde atmosfeer, maar maakt uw dagelijks bezoek aan de badkamer ook eens een stuk aangenamer. En dat alles wordt al binnen één dag gerealiseerd, zodat u ’s avonds alweer gebruik kunt maken van uw nieuwe badkamer!

Voordelen van een Plameco badkamerplafond

  • Vochtbestendig en schimmel-, alg- en bacteriewerend
  • Binnen één dag geïnstalleerd
  • Uitgebreid aanbod
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Geheel naar wens aanpasbaar
  • Optimale plafondverlichting
  • Verbetert de akoestiek


Gratis onze brochure ontvangen of liever contact via de e-mail?
Vul dan onderstaande gegevens in en druk op "Verstuur"