Een nieuw plafond in uw zolder

plameco plafonds, plameco decken, plameco ceilings

Zolderplafond van Plameco

De zolder wordt vaak als een ondergeschikte ruimte in huis gezien. Dat is jammer, want ook de zolder kan met behulp van een nieuw zolderplafond van Plameco, ruimte en openheid creëren. Een zolder heeft vaak lastige hoeken, waardoor het een uitdaging kan zijn om de ruimte optimaal te benutten en een plafond op zolder aan te brengen. Plameco spanplafonds zijn echter gemakkelijk te plaatsen en geven iedere ruimte een luxe en elegante uitstraling.

Door het ruime assortiment aan plafonds en de uitgebreide verlichtingsmogelijkheden biedt Plameco u de mogelijkheid om uw zolderplafond naar eigen wens te optimaliseren en de ruimte beter te kunnen benutten. Zo zorgt u er voor dat uw zolder meegenomen wordt met de inrichting van uw huis, zodat de zolder geen loze ruimte blijft. Het zolderplafond kan zo helpen om uw zolder om te toveren tot bijvoorbeeld een extra slaapkamer, een ontspanningsruimte, of een ruimte om huishoudelijke bezigheden te verrichten.

Plameco Spanplafond België
Plameco Spanplafond België
Plameco Spanplafond België
Plameco Spanplafond België
Plameco Spanplafond België
Plameco Spanplafond België
Plameco Spanplafond België

Zolderplafond isoleren

Warmteverlies via het zolderplafond is een veelvoorkomend probleem. Vooral in oudere huizen, waar de daken slecht geïsoleerd zijn. Warme lucht heeft de eigenschap om te stijgen, waardoor warmteverlies door de luchtstroom naar zolder erg groot kan zijn. Met name wanneer er een open verbinding naar de zolder is en de zolder zelf niet verwarmd wordt. Om dit warmteverlies te beperken is het aan te raden om uw zolderplafond goed te isoleren. Zo zorgt u er voor dat de warmte niet door het zolderplafond verdwijnt en de kou van buitenaf minder makkelijk naar binnen trekt.

Bij het plaatsen van een zolderplafond van Plameco kan er voor gekozen worden om achter dit plafond ruimte open te laten voor isolatiemateriaal. Zo kunt u uw zolder eenvoudig isoleren en ziet u hier door uw nieuwe zolderplafond niets van. Deze ruimte kan overigens ook ideaal benut worden om kabels weg te werken van bijvoorbeeld plafondverlichting of geluidsboxen, die tevens in het plafond verwerkt kunnen worden. Een andere fijne bijkomstigheid van Plameco plafonds is dat ze vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend zijn. Hierdoor heeft u gelijk nooit meer last van vochtplekken of schimmel op uw zolderplafond!

Voordelen van een zolderplafond van Plameco

  • Het nieuwe zolderplafond verbetert de sfeer
  • Verlichting is geheel naar wens aanpasbaar
  • De kleur en stijl naar smaak zijn aan te passen
  • Mogelijk om isolatiemateriaal achter het zolderplafond te plaatsen
  • Vochtbestendig en alg-, bacterie- en schimmelwerend
  • Ideale oplossing bij lastige hoeken
  • Al in één dag geplaatst


Gratis onze brochure ontvangen of liever contact via de e-mail?
Vul dan onderstaande gegevens in en druk op "Verstuur"